Juli matsedel efter 15.00 vardagar och hela lördagen

Julimeny

Gravad Röding med picklade rabarber, syrad grädde, gurka, ruccola och rostat vete

Stekt skånsk Kalventrecôte med salviasky, sommarmorot och knipplök

Mjölkchokladcrème med hallon och chokladsmulor

Pris: 395:-

Förrätter

Gravad Röding med picklade rabarber, syrad grädde, gurka, ruccola och rostat vete 95:-

Silltallrik – 4 sorters sill, skånsk ost och knäcke 95:-

Charkuteritallrik – skånska delikatesser, Hyby blå och rödlöksmarmelad 98:-

 

Varmrätter

Smörstekt Ringsjögösfilé med sockerärtor, betor och beurre blanc 275:-

Stekt, skånsk, kalventrecôte med  salviasky, sommarmorötter och knippelök 235:-

Stekt Vildsvinsfilé fr Sjunkaröd med skånska bönor, rabarbersky 275:-

Dagens special 145:-

Vegetarisk varmrätt 165:-

 

Dessert

Mjölkchokladcrème med hallon och chokladsmulor 95:-

Crème brülée med havtorn 95:-

Fudgekaka med vaniljbakade rabarber 40:-

 

Barnmeny

Köttbullar med sås, gelé, gurka och potatis

95:-

Glass med chokladsås ingår

om du äter upp bra!

 

augustimeny –

serveras from 1 augusti

– Prästostterrine, kräftskagen, hel kräfta fr Björks

– Skånsk Ryggbiff med picklade skånska tomater och gräslöksbearnaise

– Hallonmousse

Pris: 395:-

 

Med resrvation för ändringar!