Meny till 1.sta maj

De flesta helgdagar och på söndagar nästan hela året serverar vi vårt populära sill- och laxbord. Där kan du njuta av ca 12 sorters sill, 2 laxar med såser, skaldjurssallad, fiskpaté, potatis, ägghalvor, ostbricka, sallad och bröd.

Sillbord

Sillbordet serveras 12.00 – 15.30

  • Sill- och laxbord med hembakat bröd 195 kr
  • Sill- och laxbordet med valfri varmrätt 320 kr
  • Sill- och laxbordet med valfri varmrätt och dessert 390 kr

Varmrätter – hör till sillbordet eller kan ätas för sig

  • Nystekt Ungtupp från Ebbatorp med gräddsås och inlagd gurka 195:-
  • Stekt Röding med ramslökscrème och ljummen potatissallad 195:-

Á la Carte
Förrätt

  • Ramslökssoppa  95:-

Varmrätter

  • Smörstekt Abborrfilé fr Ringsjön med ramslökshollandaise – 275:-
  • Stekt skånsk Kalventrecôte med smörad sky och primörer – 245:-
  • Vegetarisk varmrätt – 165:-

Desserter

  • Pannacotta med citron och lavendel – 95:-
  • Crème Brûlée med syltade havtorn – 95:-
  • Chokladfudgekaka med vaniljbakade rabarber – 40:-

 

Med reservation för smärre ändringar!

Är du allergisk säg till oss när du bokar bord!

Barnmeny

Köttbullar med sås, potatis, gele och färsk gurka

Glass med jordgubbssås

95:-