Bröllop & Fest

ringsjö krog & wärdshus

Livets alla fester

Dukar för livets alla fester!

Intimt bröllop för de allra närmaste eller storslaget för upp till 75 gäster; vi ordnar allt från den bubblande gratulationsskålen till den utsökta bröllopsmiddagen och de viktiga detaljerna, som tårta och blomsterdekorationer i brudbukettens färg.

Vi rekommenderar Blomsterverkstan i Höör för att binda din brudbukett, Dm Sound i Höör som kan fixa ditt ljud. Vi kan även tipsa om Fotograf Ellen Sjö som bröllopsfotograf.

Födelsedag, jubileum, företagsfest; vi arrangerar den fest du drömmer om och ser till att allt är perfekt, från välkomstskålen tills sista gästen tar farväl. Bara berätta vad du tänkt dig så återkommer vi med förslag!

Vill du ha ett sommarbröllop utöver det vanliga har vi ett förslag: låt oss ordna med vigsel i Bosjökloster gamla stämningsfulla klosterkyrka. Efter vigselakten åker ni båt över Ringsjön medan bröllopsgästerna tar landsvägen. När ni stiger ur båten vid vår egen brygga tar gästerna emot med gratulationer och bubbel i glasen.

Eller varför inte en vigsel i vår park- borgelig eller kyrklig? Det finns vigselförrättare i Höör via Höörs Kommun. Vill du vigas kyrkligt och inte har egen präst så finns Ringsjö Församling.

Maten är en viktig del av bröllopet och vi har många läckra menyförslag, alltid komponerade efter säsongen och med råvaror som transporterats minsta möjliga.

Efter festen drar ni er tillbaka till vårt vackra bröllopsrum, som är smyckat med färska blommor just för er.

Stäng meny