À la Carte – kvällar och lördagar

Oktobermeny!
Jordärtskocks- och blomkålssoppa med gotländsk tryffel

Stekt skånsk dovhjortsinnanlår med trattkantareller, pumpa och blåbärssås

Vaniljpannacotta med nypon och mandelchips

Pris: 395:-

 

Att starta med

  • Silltallrik – 4 av husets sillar, skånsk ost och knäcke 95:-
  • Jordärtsskocks- och blomkålssoppa med gotländsk tryffel 95:-

 Från det varma köket

  • Smörstekt Ringsjögösfilé med gräddkokta trattkantareller, svartkål och spickeskinka   275:-
  • Stekt skånsk hängmörad Entrecôte med primörer och bearnaisesås 235:-
  • Svenskt Dovhjortsinnanlår med trattkantareller, pumpa och blåbärssås 255:-
  • Dagens special 145:-
  • Qinoabiffar med kantareller och bönor 165:-

Att avnjutas efter det varma

  • Crème brûlée med havtorn 95:-
  • Vaniljparfait med nypon och mandelchips 95:-
  • Nyrups ost med husets marmelad och knäcke 65:-
  • Chokladfudgekaka med bär 40:-
  • Husets chokladtryffel 25:-

Barnmeny

  • Köttbullar med sås, potatis, gelé och färsk gurka
    Glass med chokladsås ingår om du äter upp bra!

95:-