À la Carte – kvällar och lördagar

Julimeny

Varmrökt Röding från Björks med dijon- och gräslökssås

Stekt skånsk Kalventrecôte med smörad dillsky

Mjölkchokladmousse med karamelliserad mandel och hallon

Pris: 395:-

 

Att starta med

  • Silltallrik – 4 av husets sillar, skånsk ost och knäcke 95:-
  • Varmrökt Röding med dijon- och gräslökssås 95:-
  • Flatrökt Älginnanlår med riven pepparrot och lingonchutney 95:-

 Från det varma köket

  • Smörstekt Ringsjögösfilé med sparris och beurre blanc  275:-
  • Stekt skånsk Kalventrecôte med citroninlagda primörer och smörad dillsky 235:-
  • Stekt Vildsvinsfile med äppel- och tryffelsås 275:-
  • Dagens special 145:-
  • Quinoabiffar med soltorkad tomatpesto 165:-

Att avnjutas efter det varma

  • Crème brûlée med vaniljkokta rabarber 95:-
  • Mjölkchokladmousse med karamelliserad mandel och hallon 95:-
  • Nyrups ost med husets marmelad och knäcke 65:-
  • Chokladfudgekaka med bär 40:-

Barnmeny

  • Köttbullar med sås, potatis, gelé och färsk gurka eller pasta med köttfärssås
    Glass med chokladsås ingår om du äter upp bra!

95:-