Konferera med mera! Konferens eller möte?!

Bli inspirerad och koncentrerad, kreativ och produktiv i äkta wärdshusmiljö! Vi har två ljusa konferenslokaler med plats för upp till tio respektive fyrtio deltagare – plus rum för grupparbeten och samtal.
Självklart finns det du behöver i varje konferensrum: whiteboard, dataprojektor, wifi, blädderblock och vatten, frukt, godis.
Ring eller maila oss för offert!

Mat ger resultat


Vi vet att måltiderna är viktiga för en lyckad konferens och lagar läcker mat av nära råvaror – och tänker särskilt på att undvika det tunga så att arbetet inte tappar tempo efter måltiden.
Be oss om menyförslag, vare sig du planerar för en halv-, hel- eller flerdagars konferens.

Konferens i Vippan

Konferens i Vippan

Konferens på Verandan

Konferens på Verandan

Tid över till annat?

Ringsjö Krog & Wärdshus är perfekt för konferenser och kick offer också för att det finns så mycket spännande som ger avbrott i det stillasittande arbetet.
Vi har ett eget litet naturreservat runt knuten, Klintaskogen, som är perfekt för en bensträckare eller en lagom promenad.
Vill du göra något mer annorlunda hjälper vi gärna till att arrangera ölprovning med Fulltoftas öl, fiske- eller båtturer, ostprovning med Nyrups osteria, chokladprovning, tennis, ett besök i storkhägnet i Fulltofta, glasblåsning, lerduveskytte, hyra av kajaker eller en guidad tur i Skånes Djurpark. Eller packa med klubborna och prova svingen på någon av golfbanorna i trakten. Närmast är Bosjökloster GK – endast 3 minuter bort med bil.
Vi tipsar, bokar, fixar!

Avbokningsregler – klicka här