Konferens och möte – mitt i Skåne!

Bli inspirerad och koncentrerad, kreativ och produktiv i äkta wärdshusmiljö!

Ringsjö Wärdshus har två ljusa konferenslokaler med plats för upp till tio respektive fyrtio deltagare – plus rum för grupparbeten och samtal.
Självklart finns det du behöver i varje konferensrum: whiteboard, dataprojektor, wifi, blädderblock och vatten, frukt, godis.
Ring eller maila oss för offert!

Mat ger resultat


Vi vet att måltiderna är viktiga för en lyckad konferens och lagar läcker mat av nära råvaror – och tänker särskilt på att undvika det “tunga”, så att arbetet inte tappar tempo efter måltiden.
Be oss om menyförslag, vare sig du planerar för en halvdags-, heldags- eller flerdagars konferens.

Konferens i Vippan

Konferens i Vippan

Konferens på Verandan

Konferens på Verandan, som har fönster mot parken,
och utsikt ner till Ringsjön

Tid över till annat !

Ringsjö Krog & Wärdshus är perfekt för konferenser och kick-off, också för att det finns så mycket spännande som ger avbrott i det stillasittande arbetet.

Den röda huvudbyggnaden ligger naturskönt, omgiven av en parkliknande trädgård med stora gräsmattor och magnifika träd, och med egen strand vid Ringsjön. Under de varma månaderna kan ni sitta i parken och äta, dricka ett glas vin, eller ta med en kopp kaffe eller te, till möblerna utomhus.

Här finns ett eget litet naturreservat runt knuten, Klintaskogen, som är perfekt för en bensträckare eller en lagom promenad.
Vill du göra något mer annorlunda hjälper vi gärna till att arrangera ölprovning med Fulltoftas öl, fiske- eller båtturer, ostprovning med Nyrups osteria, chokladprovning, tennis, ett besök i storkhägnet i Fulltofta, glasblåsning, lerduveskytte, hyra av kajaker eller en guidad tur i Skånes Djurpark. Eller packa med klubborna och prova svingen på någon av golfbanorna i trakten. Närmast är Bosjökloster GK – endast 3 minuter bort med bil.
Vi tipsar, bokar, fixar!

Avbokningsregler – klicka här


Våra konferens-gäster njuter av många färger:

Ringsjö Wärdshus konferens krog och hotell i Skåne

Bilder från parken, som omger Ringsjö Wärdshus, 24 oktober 2018

 

Ringsjö Wärdshus Skåne mad og konference