Midsommar matsedel

Midsommardagsmatsedel

 

MIDSOMMARMENY

Husets gubbröra med lax på grovbröd med gräslök

 

Dagens fisk från Ringsjön med grön sparris, rädisor och gräslökscrèmefraiche

eller

Stekt skånsk Entrecôte med champinjoner fr Ugerup, vedrökt sidfläsk och inlagd lök

 

Vit Chokladsemifredo med jordgubbar och fläder

 

Tre rätter – 415:-

 

Förrätter

Husets gubbröra med lax på grovbröd med gräslök

95:-

Ramslökssoppa med rökt lamm

98:-

4 av husets sillar med skånsk ost

95:-

Varmrätter

Smörstekt Abborrfilé från Ringsjön med grön sparris, rädisor och gräslökscrèmefraiche

275:-

Stekt Vildsvinsfilé fr Sjunkaröd med cidersås

275:-

Stekt skånsk Entrecôte med champinjoner fr Ugerup, vedrökt sidfläsk och inlagd lök

255:-

Vegatarisk varmrätt

165:-

Desserter

Crème Brûlée med havtorn

95:-

Vit Chokladsemifredo med jordgubbar och fläder

95:-

Jordgubbsdröm med lime och vanilj, havrecrunch

95:-

Godiskaka

20:-

 

Söndagen har vi söndagsmeny med sill- och laxbord!