Oktobermatsedel

oktobermeny!

Jordärtskockssoppa med jordärtsskockschips

Stekt svenskt Vildandsbröst med trattkantareller, kålrot och svartvinbärssås

Citron- och björnbärsparfait med marääng och björnbärskopott

395:-

 

Förrätter:

Silltallrik – 4 av husets sillar. skånsk ost och knäcke – 95:-

Rödbetscarpaccio med getostcrème och spickeskinka – 95:-

Jordärtsskockssoppa med jordärtskockschips – 95:-

 

Varmrätter:

Smörstekt Ringsjögösfilè med betor, Hällestadssvamp och champagnesås – 275:-

Skånsk Entrecôte med champinjoner, vitlök, persilja och husets bearnaise – 235:-

Stekt svensk Vildandsbröst med trattkantareller, kålrot och svartvinbärssås – 245:-

Dagens special serveras månd – fred efter 18.00 och lördagar – 145:-

Vegatarisk varmrätt – 165:-

 

Desserter:

Citron- och björnbärsparfait med maräng och björnbärskompott – 95:-

Crème brûlée med havtorn – 95:-

Husets äppelpannacotta med äppelkompott och mandelsmulor – 95:-

Nyrups ost med marmelad och knäcke – 55:-

Något litet till kaffet – 20:-

 

Barnmeny

Köttbullar med gelé, gurka, sås och potatis

Glass med chokladsås

95:-

 

Kommer att ändras något! Fråga när du ringer!