Morsdagsmatsedel

Sill – och laxbord med ost, sallad och bröd 195:-

Sill- och laxbordet och varmrätt -serverad 325:-

Sill- och laxbord, varmrätt och valfri dessert 395:-

 

VARMRÄTTER till sillbordet eller att avnjutas för sig!

Röding med ljummen potatissallad med äpple & pepparot 205:-

Nystekt Tuppbröst från Ebbatorp med gräddsås, vinbärsgelé och färsk inlagd smågurka 205:-

 

MORSDAGSMENY

Grön Sparris fr Vidablick med spickechips, ramslökscrutonger och citronsmör

===

Svensk, helstekt Kalventrecôte, ramslökshollandaise och sparris

eller

Smörstekt, byxad Abborrfile, citronsås och vit sparris

===

Rabarber- och hallonmaräng med vaniljgrädde

Tre rätter: 425:-

 

Á LA CARTE

Grön Sparris fr Vidablick med spickechips, ramslökscrutonger och citronsmör 105:-

Smörstekt, byxad Abborrfile, citronsås och sparris 275:-

Svensk, helstekt Kalventrcôte, ramslökshollandaise och sparris 265:-

Vegetariskt varmrätt 165:-

 

DESSERTER

Jordgubbsparfait med svenska jordgubbar 95:-

Crème Brûlée smaksatt med konjak, syltade skånska Havtorn 95:-

Rabarber- och hallonmaräng med vaniljgrädde 90:-

Litet gott till kaffet 20:-

BARNMENY

Köttbullar på spett med sås, gelé, färsk gurka och potatis

Glass med paraply

95:-