Morsdagsmatsedel

Sill – och laxbord med ost, sallad och bröd 195:-

Sill- och laxbordet och varmrätt -serverad 325:-

Sill- och laxbord, varmrätt och valfri dessert 395:-

 

VARMRÄTTER till sillbordet eller att avnjutas för sig!

Röding med ljummen potatissallad med vårlök, ruccola och ramslökscrème 205:-

Nystekt Tuppbröst från Ebbatorp med gräddsås, vinbärsgelé och färsk inlagd smågurka 205:-

 

MORSDAGSMENY

Vit Sparris med nässelpesto, citronsmör, kycklingskinn och krispiga nässlor

===

Svensk, helstekt Kalventrecôte med vårprimörer och ramslökshollandaise

eller

Smörstekt Ringsjögösfile, citronsås och sparris

===

Vaniljmousse med jordgubbssås och vaniljbakade rabarber

Tre rätter: 425:-

 

Á LA CARTE

Vit Sparris med nässelpesto, citronsmör, kycklingskinn och krispiga nässlor 110:-

Smörstekt Ringsjögösfile, citronsås och sparris 275:-

Svensk, helstekt Kalventrecôte med vårprimörer och ramslökshollandaise 265:-

Vegetariskt varmrätt 165:-

 

DESSERTER

Vaniljmousse med jordgubbssås och vaniljbakade rabarber 95:-

Crème Brûlée smaksatt med vaniljbakade rabarber 95:-

Mörk Chokladterrine med mjölkchokladcrème, havtorn, färska hallon och rostad ruccola 95:-

Fudgekaka med bär och grädde 40:-

 

BARNMENY

Köttbullar med sås, gelé, färsk gurka och potatis

Glass med paraply

95:-