Om Ringsjö Krog & Wärdshus

”Här stannar tiden upp!”

Ringsjö Krog & Wärdshus är en röd grosshandlarvilla med spröjsade fönster och trivsam punchveranda. Hit reste hela grosshandlarfamiljen från Eslöv på sommarnöje när det begav sig, runt förra sekelskiftet. Och här var festerna många och glada – den känslan sitter fortfarande i väggarna!

”NATURNÄRA OCH VACKERT”

När du kommer hit slås du säkert först av stillheten och att tiden inte längre betyder så mycket. Ringsjö Krog & Wärdshus ligger inbäddadat i grönska på sommaren, väl skyddat av trygga träd under höst och vinter.

Är vädret vackert njuter du av den fantastiska trädgården med sina stora träd, prydnadsbuskar och blommor. Nere vid bryggan frasar Ringsjöns vågor mot sandstranden. Och har du tur ser du kanske havsörnen sväva på stolta vingar över sjön; fågellivet här rikt och många fågelskådare gästar oss. Vill du promenera har vi faktiskt ett ”eget” naturreservat runt knuten.

Om vädret är vresigt är utsikten nästan lika vacker inifrån, där brasan värmer skönt.

”PERSONLIGT OCH OMTÄNKSAMT”

Ringsjö Krog & Wärdshus är charmigt, äkta och trivsamt; så som det blir när ett engagerat värdpar finns med överallt, hela tiden. Dessutom är vår fantastiska personal handplockad, delaktig och hjälper gärna till med allt, från att boka din golfrunda till att tipsa om bästa promenaderna i området.

Kom och låt oss göra din vistelse här till en upplevelse!

Adam Hagman och Kajsa-Stina Nordin, wärdshusvärdar

Stäng meny