Söndagsmeny

Menyn ändras lite nästan varje söndag.

De flesta helgdagar och på söndagar nästan hela året serverar vi vårt populära sill- och laxbord. Där kan du njuta av ca 12 sorters sill, 2 laxar med såser, skaldjurssallad, fiskpaté, potatis, ägghalvor, ostbricka, sallad och bröd.

Sillbord

Sillbordet serveras 12.00 – 16.00

  • Sill- och laxbord med hembakat bröd 195 kr
  • Sill- och laxbordet med valfri varmrätt 320 kr
  • Sill- och laxbordet med valfri varmrätt och dessert 390 kr

 Varmrätter – hör till sillbordet eller kan ätas för sig

  • Nystekt Ungtupp från Ebbatorp med gräddsås och inlagd gurka 195:-
  • Panerad rödspättefilé med äppelremouladesås 195:-

Á la Carte

Förrätt

  • Prästostterrine med krämig kräftsallad och en kräfta 105:-

Varmrätter

  • Svensk skånsk hängmörad Entrecôte med primörer och bearnasiesås 235:-
  • Smörstekt  Ringsjögösfilé med beurre blanc, beta och sockerärtor 275:- 
  • Vegatarisk varmrätt 165:-

Desserter

  • Crème brûlée med havtorn 95:-
  • Vit Chokladpannacotta med lavendel och citron 95:
  • Nyrups ost – Estelle med marmelad 65:-
  • Chokladfudge med bär 40:-

Med reservation för smärre ändringar!

 


Barnmeny

  • Köttbullar med sås, potatis, gelé och färsk gurka eller pasta med köttfärssås 95:-
    Glass med chokladsås om du äter upp bra!