På cykel i MittSkåne!

Mitt i Skåne ligger Ringsjöarna, vackert omgärdade av det mjukt böljande skånska landskapet. Här är det perfekt för den bekväma cyklisten! I paketet ingår tre övernattningar, frukostbuffé, en tvårättersmiddag, en trerätters middag och en lunch. Cykel, cykelkarta, cykelhjälm, tillgång till relaxavdelning dag tre och bagagetransport mellan de tre hotellen i paketet.

Pris per person: 3110:- och då får du –

Dag 1: Ringsjöstrand – Ringsjö Krog & Wärdshus (ca 20 km) Vid lunchtid blir du mottagen på Ringsjöstrand där du avnjuter en lunch och får en genomgång av dagens cykeltur. Idag tar du dig längs Ringsjöns strand och ut i vackert åkerlandskap för att checka in på Ringsjö Krog & Wärdshus som är vackert beläget vid Ringsjöns strand. Där kan du koppla av vid strandkanten, ta en promenad till naturreservatet eller så tar du dig till Bosjökloster slott som ligger några kilometer bort. På kvällen bjuds på en trerätters meny med smak av Skåne, gjord på lokala råvaror, innan du bäddar ner dig i ett bekvämt rum.

Dag 2: Ringsjö Krog & Wärdshus – Hotel Stensson i Eslöv (ca 25 km) Starta dagen med frukost och sätt dig sen på cykeln och trampa mot Eslöv. På vägen passerar du både Skarhults- och Ellinge slott. Lunch kan du inta på Eslövs Golfrestaurang. Efter en ganska lugn dag når du Eslöv och promenerar upp för Hotel Sten Stenssons magnifika trappa upp till ett bekvämt dubbelrum mitt i centrum. Spendera eftermiddagen med bekväm småstadsshopping innan du på egen hand äter gott på någon av stadens restauranger. Kom ihåg att dina inköp åker bil till nästa hotell!

Dag 3: Hotel Stensson i Eslöv – Ringsjöstrand (ca 40 km) Idag cyklar du i några av MittSkånes vackraste trakter. Du passerar caféer och matställen och kan själv välja var du lägger dina pauser. Ett tips kan vara att köpa med nåt gott till kaffet och ta en picknick i Fulltofta naturområde där du har storkarna som sällskap. När du checkat in på Ringsjöstrand har du tillgång till relaxavdelningen för att mjuka upp dina cykelömma muskler. Vill du koppla av ännu mer så förboka en behandling och du avslutar semestern som en ny människa. Semestern avslutas med en god middag med utsikt över Ringsjön.

Dag 4: Hemfärd Efter frukost vinkar vi av dig och önskar dig välkommen tillbaka!

Bokas online på någon av hotellen, 0046-413-33255 eller via email – info@ringsjowardshus.se