Gå en utbildning som ger förarintyg för vattenscooter

På Addwater hålls det kurser i förarintyg för vattenscooter. Det är numera krav på att inneha ett förarbevis för att kunna framföra en vattenscooter. Hos dem har ni möjligheten att kombinera både teori och praktik på ett effektivt sätt för att få intyget du behöver. Utbildningen består av två dagar där den första sköts på nätet och den andra är ett obligatoriskt delmoment. Den första dagen består av teori och den andra av praktik. Du kan under den praktiska delen ta med dig en egen vattenscooter eller hyra den av dem.

Efter genomförd och godkänd utbildning utfärdas ett förarintyg för vattenscooter av Transportmyndigheten. Du kan därmed framföra vattenscootern på ett säkert och lagligt sätt med vår hjälp. Addwater finns med dig under hela utbildningen och hjälper dig på alla sätt för att du ska kunna ta till dig kunskapen utan svårigheter.

Genomför utbildningen och få ett förarintyg för vattenscooter

Om du väljer att genomföra din utbildning hos Addwater kan du göra det antingen på Öland eller i Stockholm. Efter avklarad utbildning hos dem erbjuds du även ett rabatterat pris när du hyr din vattenscooter hos dem. Inga förkunskaper krävs för att genomgå utbildningen och alla över 15 år kan genomföra den. Varje moment under kursen avslutas med att Addwater reflekterar över det moment som just har genomförts. Genomför din utbildning hos dem och få ett förarintyg för vattenscooter efter avslutad kurs och möjligheten att utforska vattnet på egen hand. Du kommer att få all kunskap, både teoretisk och praktisk du behöver detta företag.