Har du behov av en cementblandare?

En cementblandare är bra att ha om du ska blanda cement. Om du vill, läs mer om cementblandare här. Det finns ett företag som erbjuder flera varianter av blandare före cement. De heter EPOX. De har cementblandare från IMER, som är ett italienskt märke. Bland annat har de dessa:

  • IMER rollbeta cementblandare
  • IMER syntesi 140 cementblandare
  • IMER syntesi 190–350 cementblandare

Förr så var alla blandare för cement i stort sett likadana. Men det IMER har gjort, det är att ha tänkt till och skapat en annorlunda variant. Deras varianter är tystgående samt att de även är lätta att göra rent. De är även enkla att använda då de har fria blandningsvinklar och löstagbar trumma. Cementblandarna är även tillverkade i annat material än vad de brukar.

Hitta en blandare för cement

Om det är så att du har behov av en cementblandare, så kanske det kan vara smart att välja en av märket IMER. Dessa hittar du som sagt hos EPOX. De har helt nya blandare samt att det även finns begagnade att köpa. EPOX är ett företag som sysslar med att leverera lättare anläggnings- och byggmaskiner för fräsning, blandning, packning, sågning och pumpning. De har både nya och begagnade produkter i sitt sortiment.

EPOX är även generalagent för fem välkända kvalitetsfabrikat. Hos detta företag finns det en lagerhållning av maskiner, redskap, diamantklingor och fräsverktyg samt reservdelar till alla deras olika maskiner. Så behöver du blandare för cement eller annat för ditt byggprojekt så kan du med största säkerhet hitta det du behöver hos dem.